תסמונת אנטיפוספוליפיד
תסמונת זו, המכונה גם “תסמונת יוז” (ובאנגלית APS או APLS), היא למעשה תסמונת דם צמיגי – נטייה של הגוף לייצר קרישי דם. התסמונת יכולה להוביל לסתימות בורידים, ומשם – לשבץ מוחי או פגיעה בשליה של נשים הרות.
נטיית הגוף לכיוון קרישת-יתר נובעת מנוכחות של נוגדנים כנגד פוספוליפידים, התוקפים את רקמות הגוף. נוכחות הנוגדנים הללו קיימת במנותק ממחלה אוטו-אימונית, וזוהי מהות תסמונת אנטי-פוספוליפיד.
נפגעי התסמונת סובלים מקרישים ברגליים, ריאות, עיניים, כליות, כבד ובלוטות יותרת הכליה. התסמינים הנפוצים הם כאבי ראש (כולל מיגרנה), בעיות זכרון, אפילפסיה, פריחה ועוד. הטיפול מדלל את הדם באמצעות נוגדי קרישה.
כמה כסף מגיע לנפגעי תסמונת אנטיפוספוליפיד?
אם לקית בתסמונת אנטיפוספוליפיד (באנגלית: Antiphospholipid syndrome), או ידוע לך על אדם שנפגע מתסמונת אנטיפוספוליפיד, פני עכשיו ל”זכותי” כדי למצות את זכויותיך הרפואיות. בשיחת טלפון אחת תוכלי לתאם פגישת היכרות חינם ללא כל התחייבות מצידך.
אנו נעשה הכל כדי לסייע לך לקבל את הפיצוי הכספי המגיע לך. אם תסמונת אנטיפוספוליפיד, המכונה לעתים גם תסמונת APLA (“אפלא”), פגעה בתפקודך ובפרנסתך, ייתכן שמגיע לך סכום כסף גבוה ביותר, המצדיק את הפגישה ואת הסיוע של “זכותי”.
חייגו עכשיו 5520*
או השאירו פרטים ונחזור אליכםההצלחות של זכותי:
"לא בכל יום אתה נתקל במקצוענות, אכפתיות, עשייה מעל ומעבר, ומתן סיוע תוך השגת תוצאות במהירות"
עפר כרמל
26.08.2020 להמלצה"ריגשתם מאוד אותי ואת משפחתי. היה לי הכבוד להכיר שקיימת בישראל חברה הוגנת ומרשימה כזו"
עוזי מסיקה
27.01.2020 להמלצה



אלון אהרונוב, מנכ”ל זכותי: “אני קם כל בוקר עם אנרגיות מחודשות, לאחד את כולם כדי להביא ללקוחותינו את המגיע להם מהמוסדות. אני אוהב את העזרה והנתינה בתחילת התהליך, וההתרגשות מההצלחה בסוף התהליך”.