סרטן – המחלה והפיצוי

ייתכן ומגיע לכם הרבה כסף! חייגו עכשיו 5520* או השאירו פרטים ונחזור אליכם

בכל שנה, מאובחנים כ-25 אלף ישראלים כחולים במחלת הסרטן. כמחצית מן החולים מבריאים מן המחלה. לפניכם מידע בסיסי על סוגי הסרטן הנפוצים ביותר בארץ.

אם חלית בסרטן ואתה זקוק לסיוע בזכויות הרפואיות שלך, את/ה מוזמן/ת לפנות למומחי הזכויות הרפואיות של "זכותי" כדי לקבל את הפיצוי הכספי המגיע לך.


סרטן בלוטת התריס

זהו גידול ממאיר בבלוטת התריס (Thyroid gland), הנקראת גם סרטן בלוטת המגן (Thyroid cancer). הבלוטה מפרישה הורמונים, ביניהם תירוקסין, המשפיע על קצב חילוף החומרים בגוף.

בדיקות לגילוי סרטן בלוטת התריס כוללות: בדיקת אולטרה-סאונד, בדיקת TSH, בדיקת נוגדנים, שאיבת דגימת תאים, ובמקרים מסוימים אף ביופסיה, בדיקות דם, בדיקות MRI. הניתוח המקובל הוא כריתה מלאה של בלוטת התריס, ולאחר מכן קבלת תירוקסין וטיפול ביוד רדיואקטיבי (אבלציה). במקרים מסוימים, אם הגידול התפשט לאיברים סמוכים, אין ברירה אלא לטפל בקרינה וכימותרפיה.

אם את/ה חולה בסרטן בלוטת התריס, ייתכן שא/תה זכאי/ת לפיצוי כספי, במיוחד אם עברת טיפול אונקולוגי או ניתוח בעקבות המחלה. מומלץ לברר כדי שלא תפסיד/י כסף.


לימפומה (סרטן הלימפה)

גידול סרטני של קשרי הלימפה בגוף או מערכת הלימפה כולה. סוג סרטן זה מתחלק בעיקר לשני סוגים: הודג'קין, ושאינו הודג'קין. הסוג הראשון חמור פחות, וניתן לריפוי, לרוב בעזרת כימותרפיה. לימפומה שאינה הודג'קין (NHL) קשה יותר לריפוי.
מכיוון שלימפומה פוגעת באיכות חייו של החולה, מפריעה לתפקודו התקין, דורשת טיפול ממושך וביקורים תכופים בבתי חולים, חולי לימפומה יכולים לקבל אחוזי נכות מן המוסד לביטוח לאומי. פנה למומחי "זכותי" כדי לקבל אתההטבות המגיעות לך.


סרטן הלבלב

קבוצת הגיל הנוטה לחלות בסרטן הלבלב היא גילאי 60-80. לאנשים המעשנים וצורכים אלכוהול יש סיכוי גבוה יותר לחלות. בין התסמינים של המחלה: כאבים בבטן ובגב, צהבת, קשיי עיכול, עייפות, אבדן תיאבון ועוד.

חולי סרטן לבלב (פנקריאס, או בלועזית: Pancreas) זכאים לפיצוי כספי מן המדינה ורשויותיה, בעיקר אם עברו טיפולים אונקולוגיים כגון כימותרפיה ו/או הקרנות (רדיותרפיה – רנטגן או איזוטופים).


מיאלומה נפוצה (סרטן תאי דם לבנים)

סרטן של תאי הדם הלבנים, המכונים תאי פלזמה, ומיוצרים באיזור מח העצם. לסרטן זה אין מרפא, אך ניתן לטפל בו. המחלה שכיחה לרוב אצל גברים בגילאי ה-60 לחייהם. בישראל מתגלים מדי שנה כ-250 מקרים חדשים של מיאלומה. עמותת אמ"ן, אגודה ישראלית למיאלומה נפוצה, פועלת להכנסת תרופות מתאימות לסל התרופות. אושרו תרופות כגון הרבלימיד (לנלידומיד), מוזוביל, וולקייד או תלידומיד. בין תסמיני המיאלומה הנפוצה: כאב עצמות, זיהומים, אי ספיקת כליות, אנמיה, חולשה, בלבול וכאבי ראש.

חולי סרטן רבים כה שקועים בהתמודדות הקשה עם המחלה, עד שהם מזניחים את המימד הכספי של המחלה – מומלץ לפנות למומחי זכויות רפואיות לברר אם מגיע לך כסף.


סרטן שלפוחית השתן

גברים מעל גיל 50 הם קבוצת הסיכון כשזה נוגע לסרטן שלפוחית השתן. בין הגורמים למחלה: חשיפה לכימיקלים, עישון (החומרים הכימיים בסיגריה מגיעים לדם ומשם לשלפוחית השתן), זיהום בדרכי השתן ועוד. התסמינים: דם בשתן וכאב בזמן הטלת שתן.

חולי סרטן שלפוחית השתן (Bladder Cancer) זכאים לפיצוי כספי מן המדינה ורשויותיה, בעיקר אם עברו טיפולים אונקולוגיים כגון כימותרפיה ו/או הקרנות (רדיותרפיה – רנטגן או איזוטופים). אם ברצונך לקבל את הכסף המגיע לך, פנה למומחי "זכותי".


סרטן ריאות

מעשנים מהווים כ-90% מן המקרים בהם מאובחן סרטן הריאה בישראל. גם חשיפה לחומרים מסוכנים כגון גז ראדון, קרינה מייננת, כרום, ניקל, אסבסט ודומיהם יכולה לתרום להתפתחות המחלה. תסמיני סרטן הריאות: שיעול, קוצר נשימה, כאב בחזה, כיח דמי, ירידה במשקל ועוד. סרטן ריאות הוא אחד הגידולים הממאירים הנפוצים ביותר והקטלניים ביותר. לרוע מזלם של החולים, סוג זה של סרטן מתגלה בדרך כלל בשלב מאוחר-יחסית, ולכן הוא מסוכן יותר. סרטן ריאות מתפתח בריאה, ומשם עלול להתפשט לריאה השנייה, בלוטות הלימפה ומשם לעצמות, הכבד, המוח וכד'.
לחולי סרטן ריאות מגיע פיצוי כספי בישראל – רבים אינם מתמצאים בחוק ומפסידים כסף בעקבות זאת, לכן כדאי לפנות למומחי זכויות רפואיות.


סרטן השד

חלק משמעותי מסוגי הסרטן בקרב נשים הוא סרטן השד, אך גם עשוי להופיע בקרב גברים. אם אובחן בגופך סרטן השד, או שאת/ה מכיר/ה אישה שחלתה בסרטן השד – חשוב שתדע/י כי מגיע לחולות סרטן השד (כמו לחולי סרטן אחרים בישראל) פיצוי כספי משמעותי עקב הטיפולים והתהליכים הרפואיים הנלווים לתהליך הריפוי מסרטן.

חולות סרטן השד (breast cancer) בישראל זכאיות לפיצוי כספי מן המדינה ורשויותיה, בעיקר אם עברו טיפולים אונקולוגיים כגון כימותרפיה ו/או הקרנות (רדיותרפיה – רנטגן או איזוטופים). במילים פשוטות: אם רשמו לך תרופה כימותרפית כלשהי, והיא נמצאת בשימושך בגלל סרטן השד, מגיעות לך הטבות המסתכמות בעשרות אלפי שקלים לפחות.


לוקמיה (Leukemia)

סוג של סרטן המייצר כמות מוגברת של תאי דם סרטניים במח העצם. מחלה קשה זו עשויה לפגוע בתפקוד הבסיסי של החולה. טיפולים כימותרפיים, טיפול בסטרואידים, טיפול בקרינה או השתלת מח עצם (או תאי גזע) עשוים לעזור בריפוי לוקמיה.

כיום ידועים 4 סוגי לוקמיה (סרטן דם):
1) לוקמיה לימפובלסטית חריפה (ALL)
2) לוקמיה מיאלובלסטית חריפה (AML)
3) לוקמיה לימפוציטית כרונית (CLL)
4) לוקמיה מיאלואידית כרונית (CML)

חולי סרטן מוח רבים בישראל אינם מודעים למלוא זכויותיהם הרפואיות, ומפסידים סכומי כסף גבוהים עקב חוסר התמצאות בחוק. מומלץ לפנות למומחי זכויות רפואיות כדי לא להפסיד כסף.


סרטן העור

מתפתח בעיקר בגלל קרינה אולטרא-סגולה (UV) של קרני השמש. חשיפה מוגזמת לשמש, בעיקר בקרב ישראלים בעלי עור בהיר, אחראית למרבית מקרי סרטן העור בארץ. רק רופא עור יכול להבדיל בין נקודת חן (או שומה) שאינה מזיקה, ובין כתם חשוד או מסוכן, שעשוי להעיד על תחילתו של גידול.

סוגי סרטן העור:
1) מלנומה – הנפוץ ביותר
2) קרצינומה (בזליומה או סרטן תאי הקשקש – בשכבה העליונה והתחתונה של תאי אפיתל)
3) קפוסי סרקומה (Kaposi's Sarcoma) (נדירה; בעיקר מושתלי איברים וחולי איידס)
4) סולאר קרטוזיס (Solar Keratosis)

מומלץ לפנות למומחי זכויות רפואיות כדי לקבל סיוע אישי עד להצלחה.


סרטן המוח (Brain Cancer)

נוצר בעקבות התרבות תאים לא נורמלים ברקמת המוח. גידולי סרטן מוח נפוצים: גליומה, גליובלסטומה, אסטרוציטומה, אוליגודנדרוגליומה, מדולובלסטומה, מנינגיומה או ניאורוגליומה. גידולים אלו נחשבים למסוכנים במיוחד, ושיעורי התמותה מסרטן מוח נחשבים גבוהים. ישנם מקרים של סרטן המוח המתגלים רק לאחר המוות, משום שלא היו תסמינים. בין התסמינים האפשריים: חולשה, עייפות, קשיי הליכה, קשיי דיבור, ירידה בראייה, עוויתות ועוד.

למרבה הצער, אפילו חולי סרטן מוח רבים בישראל, הסובלים סבל נוראי מן הגידול במוחם, אינם מודעים למלוא זכויותיהם הרפואיות. הם מפסידים סכומי כסף עצומים עקב חוסר התמצאות בנבכי הבירוקרטיה המקומית. חולי סרטן מוח רבים ובני משפחותיהם המודאגים כה שקועים בהתמודדות הקשה עם הגידול הממאיר, עד שהם מזניחים את המימד הכספי של המחלה – פיצוי על פגיעה קשה בתפקוד ובפרנסה, עד כדי ניטרול מוחלט. מומלץ לפנות למומחי זכויות רפואיות כדי לברר אם את/ה זכאי/ת לפיצוי כספי.


סרטן המעי הגס

בכל יום מתים 4 אנשים בישראל מסרטן המעי הגס. לפי נתוני האגודה למלחמה בסרטן, סרטן המעי הגס הוא הגידול השני בשכיחותו בישראל, בעיקר מעל גיל 50. כ-3,400 חולים מאובחנים במחלה זו מדי שנה, ובסופו של התהליך – מתים 1,300 מתוכם. בדיקה לגילוי דם סמוי בצואה ובדיקות קולונוסקופיות מאפשרת גילוי גידולים שפירים (פוליפים) של סרטן מעי גס, טיפול ומניעה.

אך מעבר לכך, חולי סרטן זכאים לפיצוי כספי מן המדינה ורשויותיה, בעיקר אם עברו טיפולים אונקולוגיים כגון כימותרפיה ו/או הקרנות (רדיותרפיה – רנטגן או איזוטופים). מומלץ לפנות למומחי "זכותי" כדי לברר אם מגיעות לך הטבות.


סרקומה (Sarcoma)

זהו גידול סרטני המתפתח ברקמות חיבור כגון שריר, כלי דם, עצם, סחוס או שומן.
ישראלים רבים סובלים מ"סרקומה" על שלל סוגיה השונים:
1) ליומיוסרקומה (שריר)
2) ליפוסרקומה (שומן)
3) אנגיוסרקומה (כלי דם)
4) אוסטאוסרקומה (עצם)
5) כונדרוסרקומה (סחוס)

חולי סרקומה פונים למוסד לביטוח לאומי לקבלת אחוזי נכות, אך בקשות רבות נדחות בגלל היעדר נסיון וידע מתאימים. מומלץ לפנות למומחי זכויות רפואיות כדי לקבל את הכסף המגיע לך.


סרטן צוואר הרחם

סרטן מסוג זה עשוי להתפתח במהלך כמה שנים, כאשר מופיעים שינויים בתאים של צוואר הרחם, שיגרמו לסרטן ללא טיפול מתאים. שינויים אלו לרוב נגרמים על ידי וירוס הפפילומה האנושי המועבר ביחסי מין. השינויים יכולים להופיע בשל קיום יחסי מין בגיל מוקדם ועם בני זוג רבים, ובנוסף, בשל מערכת חיסונית חלשה, תזונה ירודה ועוד.

נשים חולות סרטן צוואר הרחם (Cervical Cancer) זכאיות לפיצוי כספי מן המדינה ורשויותיה, בעיקר אם עברו טיפולים אונקולוגיים כגון כימותרפיה ו/או הקרנות (רדיותרפיה – רנטגן או איזוטופים).


גליומה

סוג של גידול המתחיל במוח או בעמוד השדרה. גליומה בדירוג נמוך היא למעשה גידול שפיר, שניתן לטפל בו. גליומה בדירוג גבוה עשויה להיות ממאירה, וניתוח כריתה עשוי שלא להועיל בטווח הארוך, שכן הגידול יחזור. גליומה יכולה לגרום כאבי ראש, בחילות, הקאות, התקפים והפרעות בעצב הגולגולת. גליומה של עצב הראייה (גליומה אופטית) יכולה להוביל לעיוורון, או אובדן ראייה חלקי. גליומה בעמוד השדרה עלולה לגרום כאב, חולשה או שיתוק של הגפיים.

הטיפול בגליומה יכול לכלול כימותרפיה, הקרנות (רדיותרפיה), ניתוחים (כולל ניתוח בהקרנה), טיפול חיסוני ועוד. עם זאת, קשה לטפל בגליומה מכיוון שתאי הגידול עמידים מאוד, ומכיוון שהמוח הוא איזור פגיע ועדין.
חולי סרטן רבים בישראל אינם יודעים כי מגיע להם כסף רב בעקבות מחלתם, במיוחד אם עברו טיפולים אונקולוגיים. מומלץ לקבל ייעוץ מקצועי כדי לברר אם מגיע לך כסף.


סרטן הקיבה

סרטן זה יכול להופיע בכמה סוגים: אדנוקרצינומה, סרקומה, לימפומה וקרצינואיד. על אף שהסיבות הגורמות לסרטן הקיבה אינן ידועות, ייתכן שתזונה תעשייתית, אכילת מזון מעובד, היא אחד הגורמים. בין הגורמים הנוספים: אנמיה קשה, דלקת קיבה אטרופית, פוליפים בקיבה וזיהום בקיבה. התסמינים המלווים סרטן זה הם: צרבת, בחילה, עייפות, אבדן תאבון, קושי לבלוע, איבוד משקל ועוד.

חולי סרטן הקיבה (Stomach Cancer) זכאים לפיצוי כספי מן המדינה ורשויותיה, בעיקר אם עברו טיפולים אונקולוגיים כגון כימותרפיה ו/או הקרנות (רדיותרפיה – רנטגן או איזוטופים). מדובר בסכומי כסף משמעותיים, המגיעים לחולי סרטן על פי חוק.


סרטן כליות

סרטן מסוג זה נפוץ יותר בקרב גברים. הוא פוגע לרוב בכליה אחת בלבד (לא בשתי הכליות). רוב סוגי סרטן הכליה הם מסוג סרטן תאי הכליה (RCC). לעתים הם מכונים אדנוקרצינומה של הכליה. הסוגים הפחות-נפוצים הם סרטן פפילרי/כרומופילי, כרומופובי, אונקוציטי, סרקומטואיד וסרטן של תאי המעבר. גורמים לסרטן הכליה: עישון סיגריות, השמנה, לחץ דם גבוה, חשיפה לאש/פחמים/פלדה, תורשה ועוד.

חולי סרטן הכליה זכאים לפיצוי כספי מן המדינה, אם עברו טיפולים אונקולוגיים ו/או ניתוחים. לא כל גידול סרטני מצדיק תשלום, אך כדאי לברר כדי לא להפסיד כסף.


סרטן הגרון

גברים הנחשבים למעשנים "כבדים", חלקם בגיל העמידה, נוטים לחלות בסרטן הגרון. גם שתייה מרובה של אלכוהול מגבירה את הסיכון לחלות בסרטן הגרון. ברוב המקרים, התסמין הראשון של סרטן גרון הוא צרידות, או גוש בגרון (או בצוואר). יש המרגישים כאב בזמן בליעה, כאב באוזן או קוצר נשימה קל.

חולי סרטן גרון עוברים טיפול המשלב קרינה, ניתוח הסרת גידול בגרון, וכימותרפיה. אם אין ברירה אלא לעשות ניתוח הסרה, ניתן לבצע כריתה חלקית של הגרון או כריתה מלאה. לאחר הניתוח ייתכן אובדן יכולת הפקת קול, כמו גם מגוון בעיות בתפקוד היומיומי (נשימה, בליעה, חוש טעם וריח וכד').
אם את/ה חולה בסרטן הגרון, ייתכן שא/תה זכאי/ת לפיצוי כספי, במיוחד אם עברת טיפול אונקולוגי או ניתוח בעקבות המחלה. מומלץ לקבל ייעוץ מקצועי כדילברר אם מגיעות לך הטבות.


סרטן הוושט

הוושט הוא הצינור המעביר אוכל ושתייה מהגרון אל הקיבה. אורך הוושט במבוגרים הוא כ-25 ס"מ. סרטן הוושט היא מחלה נדירה, ונפוצה יותר אצל גברים מבוגרים.
שני הסוגים המרכזיים של סרטן הוושט הינם:
א) קרצינומה של תאי קשקש;
ב) סרטן ושטי (אדנוקרצינומה).

קושי בבליעה הוא התסמין הנפוץ ביותר של סרטן הוושט. תחושה של "אוכל נתקע" בדרך לגרון מאפיינת את סוג הסרטן הזה. ניתן לאבחן סרטן וושט ע"י בדיקת אנדוסקופיה ובליעת בריום, ו/או סריקת CT, אולטרה-סאונד, לפרוסקופיה וסריקת PET. סרטן בוושט יכול להתפשט בקלות לבלוטות הלימפה, ומשם לכל חלק אחר בגוף, כמו ריאות, כבד, מוח ועצמות.

חולי סרטן בישראל זכאים לפיצוי כספי גבוה, בתנאים מסוימים. דרושים ידע ונסיון מקצועי כדי להתמודד מול דרישות הממסד ופקידיו ולקבל את כל הכסף המגיע לך.


סרטן מח עצם – מיאלומה נפוצה (Multiple Myeloma)

זהו סרטן של תאי הדם הלבנים, המכונים תאי פלזמה, ומיוצרים באיזור מח העצם. המחלה שכיחה לרוב אצל גברים בגילאי ה-60 לחייהם. לסרטן מח עצם אין מרפא, אך ניתן לטפל בו. בישראל מתגלים מדי שנה כ-250 מקרים חדשים של מיאלומה נפוצה.

ארגונים ישראלים כגון עמותת אמ"ן, אגודה ישראלית למיאלומה נפוצה, פועלים להכנסת תרופות מתאימות לסל התרופות. אושרו תרופות כגון הרבלימיד (לנלידומיד), מוזוביל, וולקייד או תלידומיד. בין התסמינים: כאב עצמות, זיהומים, אי ספיקת כליות, אנמיה, חולשה, בלבול וכאבי ראש.
אם עברת טיפולים אונקולוגיים ו/או ניתוח בעקבות המחלה, ייתכן שמגיע לך כסף רב מן המדינה וחברות הביטוח. מומלץ לפנות למומחי "זכותי" כדי לברר אם מגיע לך פיצוי כספי.


סרטן העצמות

סרטן זה נגרם בגלל בעיה בתאים שאמורים ליצור את העצמות בגוף. הסימפטום הראשוני הוא כאב בעצמות, שעשוי להיות מלווה בדלקת ונפיחות. ייתכן גם שיהיה גוש הנראה לעין באזור הכואב.

הסוגים הנפוצים ביותר של סרטן עצמות הם:
1) אוסטאוסרקומה – הגידול הנפוץ ביותר
2) סרקומה ע"ש יואינג – גידול תוקפני
3) כונדרוסרקומה – השני בנפוצותו
4) היסטיוציטומה סיבית ממארת (MFH)
5) פיברוסרקומה (נדירה)

חולי סרטן רבים בישראל אינם יודעים כי מגיע להם כסף רב בעקבות מחלתם. הפיצוי הכספי מגיע לחולה גם בגלל טיפולים כימותרפיים, הקרנות וכדומה – לא רק ניתוח. מומלץ לקבל ייעוץ מקצועי כדי לברר אם מגיעות לך הטבות.


סרטן הכבד

גברים בגילאי 50-60 הם הקבוצה הנוטה לחלות בסרטן זה, בייחוד כשהם חשופים לשחמת הכבד, שומנים בכבד, צריכת יתר של אלכוהול ועוד. סרטן הגרון בא לידי ביטוי כשחלוקת תאי הכבד משתבשת וישנה התרבות מהירה של התאים, שבסופו של דבר, מתפתחים לגידול סרטני. תסמיני המחלה: עייפות, חוסר תיאבון, צהבת, כאבי בטן, בחילה, בטן נפוחה וכו'.

חולי סרטן הכבד (Liver Cancer) זכאים לפיצוי כספי מן המדינה ורשויותיה, בעיקר אם עברו טיפולים אונקולוגיים כגון כימותרפיה ו/או הקרנות (רדיותרפיה – רנטגן או איזוטופים).


מנינגיומה

גידול שפיר מסוג מנינגיומה (Meningioma) נוהג להתפתח בקרומי המוח או בעמוד השדרה. רוב גידולי מנינגיומה הם שפירים, כאמור, ורק במקרים נדירים מאוד הם ממאירים. זהו למעשה סוג של גידול מוח.

אם הגידולים אינם קטנים (יותר מ-2 ס"מ) הם עלולים לגרום להתקפים אפילפטיים, חולשה ברגליים, שיתוק חלקי, או לחץ תוך-גולגלתי. ניתן להסיר (לכרות בניתוח) גידולי מנינגיומה בתנאים מסוימים, או לטפל בגידול באמצעות הקרנות. כימותרפיה לרוב אינה מומלצת.

רבים בישראל סובלים ממקרים שונים של גידולים סרטניים (כמו מנינגיומה), אך לא תמיד יודעים כיצד להתנהל מול הבירוקרטיה, כדי לקבל אחוזי נכות, קצבת נכות או קצבת ניידות. לחולי סרטן מגיע פיצוי.


 מידע נוסף


מגיע לי כסף בגלל מחלת הסרטן?
באופן עקרוני – התשובה היא כן. חולי סרטן בישראל זכאים לפיצוי כספי גבוה, בתנאים מסוימים. לכן, שאל את עצמך:

  1. האם אתה מכיר אדם חולה סרטן מסוג כלשהו, שעובר טיפולים אונקולוגיים כמו כימותרפיה?
  2. האם אתה או אחד ממכריך עברו ניתוח בעקבות גידול סרטני כלשהו?
  3. האם אתה מודע לזכויותיו של חולה סרטן במובן של קצבאות ופטור ממס?
  4. האם משפחתך או מכריך מיצו את כל זכויותיהם הרפואיות מול הרשויות?
אם אינך בטוח לגבי אחת מן התשובות, ייתכן שמגיע לך כסף רב מן המדינה וחברות הביטוח – ואנחנו נסייע לך למצות את זכויותיך הרפואיות. דרושים ניסיון ונחישות כדי להתמודד מול דרישות הממסד ופקידיו, לעבור את כל המשוכות ולקבל את הכסף המגיע לך.
התקשרו עכשיו 5520* לתיאום פגישת היכרות חינם וללא כל התחייבות.
איך זה עובד

סובלים מבעיה רפואית, חליתם? נבחרת המומחים של זכותי הכוללת: רופאים, יועצי מס, רואי חשבון ויוצאי הביטוח הלאומי עומדת לרשותכם עד לקבלת המגיע לכם ממס הכנסה, ביטוח לאומי וחברות הביטוח.

1
פגישה ללא עלות

ניתן לקיים פגישה פרונטאלית באחד מסניפי החברה או טלפונית עם מומחה זכויות. הכל ללא עלות וללא התחייבות.

2
בניית תיק רפואי

אנו מסייעים ללקוחותינו להגיש תביעה המגובה בסיכום רפואי מקצועי וממצה המגדיל משמעותית את סיכויי ההצלחה.

3
הגשת התביעה

לאחר בניית התיק על ידי המחלקה המקצועית הכוללת: רופאים, מומחי זכויות ויוצאי הביטוח הלאומי מוגשת התביעה למוסד הרלוונטי.

4
הכנה וליווי עד הצלחה

וות המומחים שלנו ילווה את התהליך מתחילתו ועד סופו כולל דיווח שוטף, הנחיות לקראת הוועדות הרפואיות עד להצלחה.

לקוחות מספרים
מה לקוחות מספרים עלינו
צרו קשר

אולי מגיע לך הרבה כסף!

מלא פרטיך ונחזור אליך בהקדם